The Bilal Collection

We aim to make you feel prestige and charismatic by deliver the best selection of certified gems along with expert guidance and education. Our jewellery consultants work on a no-commissions policy, so there’s no pressure to buy at all. We have an in-house gems expert that can help you to compare gemstone with unbiased opinion so you can make a smart decision.

More Collection

WHY THE BILAL ?

We take out the middlemen so you don’t have to pay more than you have to in the retail stores. Our gemstones experts with excellent and extensive knowledge of gemstones and jewellery will assist you, from picking the best gems to the insurance handling on your delivery.

the bilal icon

BE THE BEST VERSION OF YOU

“Beli dengan The Bilal ni tak rugi, The Bilal bagi semua lengkap. Ada kawan saya beli dekat tempat lain mahal tapi bila keluar sijil rupanya batu palsu”.

Tuan Razif & Puan Yana

CEO & CO Founder Oden Viral

“Tertarik dengan The Bilal, nampak keikhlasan dalam memasarkan dan menjual batu permata. Saya yakin dan percaya permata The Bilal asli dan berkualiti tinggi.”

Tuan Murad Ahmad

Businessman

“Spechless bila tengok depan-depan design yang The Bilal customkan special untuk saya, Saya jadikan cincin The Bilal sebagai self-reward dan branding untuk diri sendiri.”

Tuan Najib Kamal

Founder Nur Kaseh NK

“Kalau lah Rasulullah ﷺ memakai cincin, dan kita mengaku umat baginda ﷺ kita pun kena follow sebab saya percaya bila apa yang Rasulullah ﷺ buat dan kita ikut sunnah tu pasti ada keberkatan dalam hidup.”

Tuan Najib Asaddok

CEO Momentum Internet

This is my 3rd Ring with “The Bilal”, recently bought this ring, excellent craftsmanship as usual. Reasonable price. Will buy more for sure. Friendly, professional, on time and excellent customer service. Recomended 💯 percent. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato’ Sri Dr. Santhosh Satha

CEO Enso S&A Health House Sdn Bhd

“Kualiti yang The Bilal bawa berbeza dan lain daripada yang lain. Exclusive dan luxury concept sangat sesuai bila ada kualiti yang terbaik.”

Dato’ Kamarul Redzuan

Managing Director/CEO Uzma Bhd.

What our client say?

Our pieces are designed for those who want to feel prestige and charismatic. Our designs are symbolize luxury lifestyle.

see more

Request a Free Consultation

Get gemstone expert and jewellery recommendations